"Sta op het drempel van transcendentie en laat de goddelijke energie van engelen je ziel doordringen tijdens onze betoverende inwijdingsceremonie. Tijdens deze bijzondere bijeenkomst verbind je je dieper met de engelachtige dimensies, waar hemelse krachten samensmelten met jouw eigen spirituele essentie. Laat de sluier tussen de aardse realiteit en de goddelijke sferen vervagen terwijl je de engelenenergie omarmt en integreert in elk aspect van je wezen.

Ontvang de zegeningen van de hemel, voel de vleugels van bescherming om je heen en open je hart voor de overvloed van liefde en wijsheid die engelen te bieden hebben. Tijdens deze inwijding ontwaak je jouw engelachtige potentieel en treed je een nieuwe dimensie binnen waarin je wordt geleid door licht en begeleid door liefde.

Laat jezelf onderdompelen in de engelenenergie en ervaar een transformatie die je ziel verheft. Kom en deel deze verheven reis met gelijkgestemde zielen terwijl we samen de poorten naar de engelachtige rijken openen. Moge de engelen hun zegeningen over je uitstorten en je pad verlichten op deze heilige reis van inwijding in engelenenergie."

 

Je kunt de engelen healing op allerlei vlakken
inzetten zoal bv.
• Pijn klachten
• Lichamelijke klachten/onbalans
• Emotionele klachten/onbalans
• Mentale klachten/onbalans
• Spirituele klachten/onbalans

Kom naar de workshop: Ontmoet de engelen energie
Ervaar zelf de energie.

Op zondag 7 april 2024
van 10.00 tot 16.00 
Vennenweg 39 in Gastel bijdrage: 95 
Opgeven graag via de mail: info@fluistering-en-energie.nl

 

Met engelen groet,
Mary