Even voorstellen

Al erg jong wist ik dat er meer was dan alleen de aarde. Door een fout van de natuur ben ik geboren met een ernstige hartafwijking die me nu al ruim 50 jaar dagelijks parten speelt en waardoor ik al een paar keer aan “gene zijde” ben geweest.

Gelukkig heb ik een lieve man en drie kinderen die mij, zoals het hoort, hier op aarde houden en ik geniet ook echt van hun nuchterheid.

 

Inmiddels raakt mijn tijd hier op deze mooie aarde op en mag ik nog, zolang als ik het vol kan houden, mooie zielen zoals jij begeleiden en handvatten geven om hun weg te vervolgen hier op deze aarde.

 

Dagelijks vragen mensen aan mij wat ik precies doe en daar heb ik geen eenvoudig antwoord op: het is zóveel, zelfs te veel om hier allemaal uit te diepen. Maar in het kort: ik ben een kinderfluisteraar.

Ik krijg op energetisch niveau informatie door: ik voel en zie engelen en werk hier dagelijks mee in  mijn praktijk. Door deze gave voel ik kinderen “in” en communiceer ik met hen op een hogere frequentie waardoor ik meer inzicht krijg in het kind en in zijn of haar situatie.

 

Veel van de kinderen hier op deze aarde, komen regelmatig op mijn pad en daar heb ik dan ook een speciale band mee. Ik zeg wel eens “ik voel me net moeder Maria”😊

De kinderen van nu hebben het zo zwaar omdat ze met heel veel kennis en een open kruinchakra op deze aarde komen. Het gaat dan vooral om pasgeborenen en kinderen tot een leeftijd van zo’n 6 jaar. Tot die leeftijd staan ze het meest open en pikken zij veel van ons allemaal op en van al de energie om ons heen.

Deze kinderen komen het licht brengen zodat we weer liefde en compassie gaan voelen voor elkaar,  we ervaren dat we hier allemaal mogen zijn, dat we allemaal van een groter geheel komen en allen één zijn.

Al deze lieve sterrenkinderen, indigo kinderen en lichtkinderen mag ik helpen om samen met vele begeleiders en engelen deze kinderen hier goed te laten aarden.

 

Ik ben dankbaar voor alle engelen die een onderdeel zijn van mijn leven: ik voel ze iedere minuut van de dag aan mijn zijde en doe alles vanuit mijn gevoel en mijn helderziendheid, in liefde.

 

 

liefs Mary