Energetische afstemmingen

Wat is nu eigenlijk een energetische afstemming? deze vraag komt misschien nu bij je naar boven.

zoals ik het geleerd heb komt het van de opleiding tot luisterkind maar omdat ik niet helemaal volgens deze norm werk noem ik het energetisch afstemmen. 

Deze methode is heel erg geschikt voor kinderen vanaf hun geboorte tot en met 80 jaar zullen we maar zeggen. 

hoe mooi is het als je bij je kindje of bij jezelf gedragingen opmerkt of onbalans waar je niet echt iets aan kunt doen al heb je al vele dingen geprobeerd.

in de energie ga ik afstemmen op het kindje wat al aangegeven heeft in de energie om te willen veranderen anders vragen jullie als ouder ook geen afstemming aan. jullie als ouders geven de knel punten globaal door, de gezinssituatie, of wat je kwijt wil zodat ik een zo compleet mogelijke afstemming kan maken van het kind.... of voor jou als volwassenen.

In de energie ga ik in gesprek met het onderbewustzijn van de persoon en met hun ziel en krijg informatie door waar de onbalans of knelpunten in de meeste gevallen vandaan komen, deze bekijken we en gaan in de energie dingen oplossen.

Hier komt ook wel dikwijls uit als het om kinderen gaat dat zij iets over de ouders verteld wat omgebogen mag worden of geheeld. Meestal veranderd het gedrag van het kindje vrijwel meteen en zal het zich een stuk beter voelen.

het komt ook voor dat we terug moeten naar een ander leven waar het kindje in dit leven last van heeft omdat het kindje of de volwassenen het niet goed afgesloten heeft in een vorig leven, het karma mag loskomen en geheeld worden. maar ook ongewenst bezoek zoals entiteiten of aardgebonden geesten daar kunnen kinderen erg veel last van hebben als deze in hun energie verkeren. Hier is overigens niets engs aan en samen brengen we ze nar het licht waar ze vrij zijn en zodat het kind of jij als volwassenen weer vrij kan zijn in je eigen energie want deze energie is meestal erg belastend en zwaar.

welke vragen worden er zoal gesteld: niet kunnen slapen, veel huilen, gewoon niet lekker in zijn hum zijn, iets zien of voelen, eigenlijk alles. en voor volwassenen zijn dit wat meer levens vragen meestal, LET WEL ik voorspel geen toekomst ik kijk ook niet dwars door iemand heen en ik weet ook helemaal niet of iemand ziek word!  Laat dat helder zijn!!

Het is altijd iets moois al kan het af en toe wat confronterend zijn maar uiteindelijk willen de ouders dat hun kindje gelukkig is en de volwassenen willen op ziels niveau groeien en dat is het belangrijkste toch.

Wil je graag kijken of een afstemming iets voor jullie kindje is en of voor jou stuur dan een mailtje naar                info@fluistering-en-energie.nl  

 

Wat is jou boek des levens en wie mag het inzien?

Geef dat uit jou boek wat jou aan je hart ligt.