Stel je voor dat je omringd bent door een magische gloed, een hemelse aura van engelenenergie die liefde, kracht en bescherming uitstraalt. In onze workshop "Engelen Om Je Heen" nodigen we je uit om je hart te openen voor de sublieme aanwezigheid van engelen in je leven.

Tijdens deze betoverende workshop zullen we samen verkennen hoe engelen ons kunnen bijstaan in moeilijke tijden, ons inspireren in momenten van twijfel en ons omringen met helende energie. Leer hoe je bewust contact kunt maken met de engelen om je heen en ontdek de diepgaande vreugde en sereniteit die dit met zich meebrengt.

Of je nu op zoek bent naar spirituele begeleiding, troost in tijden van verdriet, of gewoon een gevoel van verbondenheid met hogere krachten, deze workshop biedt een veilige en liefdevolle ruimte om je te verdiepen in de engelenenergie. Laat jezelf onderdompelen in een sfeer van positiviteit en ontdek hoe engelen jouw leven kunnen verrijken.

Kom en ervaar de transformatieve kracht van engelenomhelzingen. Laat je betoveren door hun aanwezigheid en ontdek een diepere verbinding met de spirituele dimensie van het leven. Samen creëren we een engelenrijk om je heen, waar liefde, licht en zegeningen overvloedig stromen. Ben je klaar om de vleugels van geluk te voelen wapperen? De engelen wachten op jou.

Dit is een verdieping op de workshop “ontmoet de engelen energie”

Wat komt er aan bod:

Maak contact met je persoonlijke gids.

Engelen ringen om een aura zetten.

Organen en engelen heling.

kind en engelen heling die kinderen erg fijn vinden.

Welke engel past bij jou.

Voel je gedragen dat ze altijd bij je zijn.

 

Deze magische workshop word gegeven op zondag 28 april.

Vennenweg 39 in Gastel.

Van 10.00 tot 16.00

Bijdrage € 95,-

opgeven: mail info@fluistering-en-energie.nl

appje naar:06-10121973

Met als dank een uitgeschreven boodschap van een engel♥