De reis van het ouderschap is een voortdurende evolutie, en het moment waarop je kinderen naar school gaan, kan zeker een keerpunt zijn waarop je meer tijd en ruimte hebt om jezelf opnieuw te ontdekken.

Het is begrijpelijk dat als de kinderen naar school gaan, er een periode van verandering en reflectie kan ontstaan voor moeders. Het kan een tijd zijn waarin je jezelf opnieuw kunt ontdekken en je eigen interesses en doelen kunt verkennen. Als je het gevoel hebt dat je de weg kwijt bent en graag weer in je eigen individualiteit wilt worden gezet, dan help ik je om verschillende stappen te ondernemen. 

Hoe is de gezinsenergie en staan de kinderen en partner in het gezin ten opzichten van jouw? Zijn er nog blokkades op energetisch niveau bij jou, je kinderen of je partner die jou tegen houden om deze stap te nemen.

  1. Reflecteer op je interesses en passies:we nemen de tijd om na te denken over wat je echt leuk vindt om te doen. Misschien waren er dingen die je graag deed voordat je kinderen kreeg, of zijn er nieuwe activiteiten waar je nieuwsgierig naar bent.
  2. Maak tijd voor zelfzorg: Het is belangrijk om tijd vrij te maken voor zelfzorg en het welzijn van jezelf. Dit kan variëren van meditatie en lichaamsbeweging tot hobby's die je plezier en ontspanning brengen.
  3. Verken nieuwe mogelijkheden: Als je het gevoel hebt dat je vastzit in een sleur,  gaan we kijken hoe je uit de sleur kunt komen en nieuwe dingen kunt uitproberen.  Dit kan variëren van het volgen van een cursus of workshop, voor jezelf beginnen, gaan werken etc.
  4. Stel doelen voor jezelf: we gaan samen nadenken over wat je wilt bereiken op korte en lange termijn. Het stellen van doelen kan je helpen om richting te geven aan je leven en een gevoel van voldoening te creëren.
  5. Zoek steun: professionele coach als je het gevoel hebt dat je hulp nodig hebt bij het vinden van je eigen individualiteit en het nemen van stappen in de richting van je doelen.

Het is belangrijk om te onthouden dat het normaal is om jezelf opnieuw te moeten ontdekken na grote veranderingen in het leven, zoals wanneer de kinderen naar school gaan. Geef jezelf de tijd en ruimte om te groeien en te evolueren naar de persoon die je wilt zijn.

Mij doel is dat ik je butler word en je geheel in je eigen energie zet, samen met je hele gezin, zodat jij vanaf nu je passie mag gaan volgen welke dat dan ook is. Dit traject is voor iedereen , krachtig en doeltreffend omdat ik graag van het aanpakken ben.

Het traject duurt drie maanden met de eerste 6 weken om de 14 dagen een live gesprek (kan ook online) daarna wat nodig is en pas ik me aan jouw groeiproces. Het is een op maat gemaakt traject op jouw unieke ik geschreven.

Je mag nu voor jezelf kiezen als moeder, het traject bedraagt € 2200,- en ga je helemaal op om jouw eigen wereld samen met je kinderen en je partner te creëren naar het sprookje wat leven heet, durf jij je unieke zelf neer te gaan zetten.

Neen contact op door te malen of een appje te sturen en we plannen een unieke afstemming uit jouw ♥ geschreven.